De expositie is tot zaterdag 9 september te zien
De expositie is tot zaterdag 9 september te zien

DEN BROMMERT EN VAKANTIETIJD

Lokaal

Wist u dat in deze vakantie een bezoekje aan oudheidkamer Den Brommert de moeite waard is. Ook bij een regenachtige dag, zoals we er deze zomer meer hebben dan de achterliggende zomers..

Deze zomer hebben we voor u een mooie expositie ingericht. Een vijftal kunstenaars (de meesten uit Ambacht) laten u graag enige door hen gemaakte schilderijen zien. Het is dit keer een collectie van vooral realistische kunst, waaronder schilderijen van Ambacht en omgeving. Ook is er keramiek en glaskunst te bewonderen. De expositie is tot zaterdag 9 september te zien. Soms zijn de kunstenaars aanwezig om u iets over hun werk te vertellen. Koffie/thee staan klaar. Alles is gratis. Fijn als u na afloop, vrijblijvend, iets in ons cadeauwinkeltje koopt. Als u de nieuwe Brommert nog nooit gezien hebt kunt u het hele gebouw bekijken. Als u uw bezoek plant op woensdagmiddag, dan kunt u een bezoek aan de Brommert mooi combineren met een kijkje in de eeuwenoude Dorpskerk.

Zaterdag 26 augustus is weer de jaarlijkse Zomerparkdag. U bent dan hartelijk welkom in onze mooie kraam. We hebben voor u een tiental exclusieve, smakelijke, theesoorten, zoals Brommert Royaal, Sandelingenmix, Liefs uit Ambacht, Volgerlandenmelange, etc. Er is weer een aantrekkelijke aanbieding van onze bijzonder heerlijke drop. En nergens zo goedkoop! Natuurlijk hebben we ook een collectie boeken over de geschiedenis van ons dorp. In het Brommert winkeltje zijn deze producten ook te koop. Vrijdag 25 augustus wordt in het Sophiapark in de open lucht de inmiddels bekende tuindersfilm vertoond. Houdt daarvoor de informatie in de pers in de gaten.

Zaterdag 9 september is het weer Open Monumentendag. Het thema is dan ‘Levend Erfgoed’. Wij doen dit die dag samen met de Frelustal aan de Achterambachtseweg.