Afbeelding

Aanvragen mantelzorgcompliment

Lokaal

Als mantelzorger bent u van grote waarde voor de Ambachtse samenleving. Zonder mantelzorgers zoals u, zou Hendrik-Ido-Ambacht er heel anders uit zien. U maakt het leven van een ander mooier door in uw vrije tijd zorg, praktische hulp en emotionele steun te bieden aan een naaste. De tijd en energie die u hier in steekt gaat aan de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht niet ongemerkt voorbij.

De gemeente vindt het belangrijk om stil te staan bij uw inzet. Dit doen zij door jaarlijks verschillende activiteiten te organiseren waaronder het uitreiken van het mantelzorgcompliment. 

Ook dit jaar kunt u het compliment aanvragen. Het compliment bestaat uit een VVV cadeaukaart. Ook voor jonge mantelzorgers (vanaf 8 tot en met 17 jaar) is een VVV cadeaukaart beschikbaar. Volwassen mantelzorgers moeten de pas elk jaar opnieuw aanvragen. Jonge mantelzorgers krijgen de pas automatisch toegestuurd als ze ingeschreven staan bij MEE Mantelzorg. 

MEE Mantelzorg stuurt de VVV-cadeaukaart naar u op, namens de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. 

De voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze VVV pas en het aanmeldformulier vindt u op de website van MEE Mantelzorg: www.meemantelzorg.nl/hendrik-ido-ambacht

U kunt zich aanmelden voor het compliment tot uiterlijk 1 december 2023.