Afbeelding

Een gezond gebit in 2024!

Lokaal

Ben je al heel lang niet bij de tandarts geweest? Meld je bij Mondzorg Ambacht aan voor de kosteloze gebitscontrole en ga voorbereid 2024 in!

De laatste maanden van het jaar breken aan en dat betekent dat Mondzorg Ambacht al bezig is met het jaar 2024. Voor patiënten waarbij uitgebreidere behandelingen nodig zijn, kijken we wat financieel en tandheelkundig haalbaar is. Zo kun je dit jaar misschien nog iets doen en de rest doorschuiven naar 2024.

Op deze manier willen we de tandheelkundige zorg laagdrempelig maken en denken we met de patient mee over wat we wel en niet gaan doen.

Om mensen de kans te geven die het gaan naar de tandarts als een grote drempel ervaren, door bijvoorbeeld angst of om financiële redenen houden we in november en december 2023 “de gratis gebitscontrole” voor nieuwe patiënten. Er wordt tijdens deze afspraak gekeken naar de situatie van het gebit en maken samen een behandelplan op. Eventuele extra röntgenfoto’s die voor een diagnose gemaakt moeten worden dienen wel betaald te worden.
Elea Kooiman, eigenaar van Mondzorg Ambacht geeft aan dat als je al lang niet bij de tandarts bent geweest er vaak verschillende behandelingen geadviseerd worden. Op deze manier weet je vooraf al wat je te wachten staat en kun je daar op voorbereiden met bijvoorbeeld je verzekering.

Voor zeer angstige patiënten hebben we de mogelijkheid om behandelingen onder narcose uit te voeren.

Meld je aan en bespreek gewoon eens met ons wat de mogelijkheden zijn. Je kunt daarna altijd een keuze maken!

Mondzorg Ambacht
De Spiegel 15, 3342 XR H.I.Ambacht
078-7851621, www.mondzorgambacht.nl