Afbeelding
a4d

Avond4daagse Hendrik-Ido-Ambacht

Lokaal

Ook dit jaar organiseert de Stichting verkeersregelaar Hendrik-Ido-Ambacht weer een avond4daagse en wel van maandag 27 tot en met donderdag 30 mei 2024. Noteer deze datum alvast in de agenda.

Dit jaar hebben we weer de puppyloop van 2.5 km, speciaal voor de jongere lopers. Natuurlijk is er ook een 5 km loop voor de echte doorzetters (vanaf ongeveer 6 jaar).  

De voorbereidingen zijn in volle gang en binnenkort volgt er meer informatie over de inschrijving die vanaf half april van start gaat. Inschrijven kan dan via de website www.avond4daagsehia.nl

Houd onze sociaal media kanalen in de gaten (Twitter: A4DHIA, Facebook: a4dhia en Instagram: avond4daagsehia) voor het laatste nieuws en leuke weetjes en natuurlijk onze website:   www.avond4daagsehia.nl.

Loopt u zelf niet mee, maar wilt u wel meehelpen om de vele kinderen een onvergetelijke week te geven, bijvoorbeeld als voorloper/achterloper, opbouwer, terreinbewaker, verkeersregelaar, stempelaar of een van de vele andere taken die gedaan moeten worden, mail dan even naar info@avond4daagsehia.nl.