Afbeelding
a4d

Inschrijven voor de avond4daagse

Lokaal

De inschrijving voor de avond4daagse is inmiddels geopend. Inschrijven kan digitaal via de website www.avond4daagsehia.nl. Onder het kopje ‘inschrijving’ staat alle informatie. 

De kosten voor de avond4daagse zijn € 6,00 voor de voorinschrijving. De voorinschrijving is mogelijk tot en met 23 mei 2024. Daarna is het alleen nog mogelijk om in te schrijven op vrijdag 24 mei tussen 19.00-20.00 uur in Cascade of op maandag bij de start. Op vrijdag 24 mei kunnen ook de startbewijzen worden opgehaald tussen 19.00-20.00 uur in Cascade.

Vind je het leuk om vier avonden gezellig te wandelen door Hendrik-Ido-Ambacht? Schrijf je dan snel in en loop gezellig mee met de Avond4daagse van maandag 27 tot en met donderdag 30 mei 2024.

Meer informatie is te vinden op de website www.avond4daagsehia.nl
Loopt u zelf niet mee, maar wilt u wel meehelpen om de vele kinderen een onvergetelijke week te geven, bijvoorbeeld als voorloper/achterloper, opbouwer, terreinbewaker, verkeersregelaar, stempelaar of een van de vele andere taken die gedaan moeten worden? Mail dan even naar info@avond4daagsehia.nl dan maken we er met elkaar een onvergetelijke week van voor de deelnemers.