Afbeelding
MetEldert

Trainingssessie voor Schoolvoetbalhelden in Zwijndrecht!

Lokaal

Het schoolvoetbaltoernooi staat voor de deur, en voor de jonge voetballers van Zwijndrecht is het tijd om zich voor te bereiden op succes op het veld. Daarom bieden wij een speciale trainingsgelegenheid aan op vrijdag 5 april, van 18.00 uur tot 19.30 uur, op het terrein van Z.V.V. Pelikaan.

Deze trainingssessie, onder leiding van professionele en gediplomeerde trainers, is specifiek ontworpen om de vaardigheden van de deelnemers te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten voor het grote evenement op 10 april. “Onze trainingssessie belooft niet alleen plezier en teamwork, maar ook concrete verbetering van vaardigheden die van pas zullen komen tijdens het toernooi.” Voor slechts 7,50 euro per persoon krijgen de deelnemers de gelegenheid om onder professionele begeleiding te trainen. Bovendien wordt er een speciale korting aangeboden voor complete teams, afhankelijk van het aantal teamleden.

Mis deze kans niet om een voorsprong te scoren op de competitie en jezelf te laten zien op het veld. Meld je snel aan voor deze unieke trainingsgelegenheid en verzeker jezelf van een plekje! Aanmelden kan via de QR-code in de foto.