Afbeelding

75 meisjes laten Pelikaan bruisen met energie en enthousiasme!

Sport

Vrijdag 7 juli vond de zeer succesvolle Skills for Girls Clinic plaats bij Z.V.V. Pelikaan. Dit unieke evenement bood meisjes van verschillende leeftijden, clubs en niveaus de kans om hun voetbalvaardigheden te verbeteren en te genieten van een inspirerende avond vol voetbalfun. De Skills for Girls Clinic, gehouden op het prachtige terrein van Z.V.V. Pelikaan, was een groot succes. 

Ondanks de warmte waren 75 enthousiaste meisjes verzameld om deel te nemen aan een dag vol voetbalplezier en professionele training. Onder leiding van 078meidenvoetbal, Football Skills Nederland en Nadine Noordam, een getalenteerde profvoetbalsters van Ajax, kregen de deelnemers waardevolle inzichten en tips om hun vaardigheden te verbeteren. “Dit was een geweldige kans voor meisjes om hun voetbaltalent te ontwikkelen en plezier te hebben op het veld. Het was inspirerend om te zien hoe gemotiveerd en gepassioneerd deze jonge voetbalsters zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we veel toekomstige sterren hebben gezien vandaag.” Aldus Nadine Noordam. Na afloop kregen de meiden nog een goodiebag met o.a. een Pelikaan knuffel en een mooie 078meidenvoetbal frisbee. Al met al een geslaagde Skills for Girls Clinic waarvan er nog vele van zullen gaan volgen.

Op 17 augustus a.s. organiseert Football Skills Nederland de ‘Ultieme Skills Dag’ voor meisjes, een compleet verzorgde dag vol serieuze oefenvormen en veel voetbal. Om deel te nemen kunnen geïnteresseerden zich inschrijven door een e-mail te sturen met hun naam, club en team naar info@footballskills.nl of via www.078meidenvoetbal.nl/inschrijven