Afbeelding

Asieldier van de week Kismo

Lokaal

Dit is Kismo! Een super enthousiaste en vriendelijke Jack Russel Terrier van 11 jaar oud. Kismo geniet nog volop van het leven en heeft nog energie voor 10. 

Hij kan ook onwijs genieten van aandacht, vooral gekriebel op zijn rug en billen vindt het heerlijk! Kismo kon wegens een allergie van zijn baas niet langer blijven. Met Kismo zelf is helemaal niets mis. Het is een makkelijke hond die blij wordt van aandacht en van een piepspeeltje! Met een piepspeeltje kan hij zichzelf heel goed vermaken, ook rent hij nog graag achter een balletje aan. Delen vindt Kismo erg moeilijk, daarom werkt ruilen bij Kismo beter dan het proberen af te pakken. Dit laat hij niet altijd toe.

In huis is Kismo rustig en kan hij heerlijk chillen in zijn mand. Buiten loopt Kismo ook netjes mee aan de riem en hij kan ook goed loslopen. Verder is hij gek op zwemmen! Met andere honden is hij wisselend. In het asiel verblijft hij met 2 grote honden en dit gaat prima. Hij kan soms wel dominant gedrag laten zien naar andere honden, dit doet hij dan voornamelijk bij reuen. Maar bij zijn oude eigenaar heeft hij nooit problemen gehad met andere honden.

Met kleine kinderen plaatsen we Kismo niet. Hij houdt niet van al te veel drukte om hem heen en zoals hierboven verteld heeft hij soms moeite met delen. Kismo zoekt een lieve baas die veel tijd voor hem heeft en hem veel aandacht kan geven! Denkt u Kismo een forever home te kunnen geven? Neem dan snel telefonisch contact met ons op. Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Kismo of onze andere asieldieren die in afwachting zijn op een nieuwe baas.

Wilt u maandelijks een steentje bijdragen aan de opvang voor asieldieren? Word donateur en ga naar https://louterbloemen.nl/lbdonateurs/ voor meer informatie.