Afbeelding

Kom jij ook Suppen en/of e-Sporten?

Lokaal

Week van de jonge mantelzorg - Activiteiten voor jonge mantelzorgers uit Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht.

Traditiegetrouw is het de eerste week van juni de “week van de jonge mantelzorger”. Kinderen die zelf gezond zijn, maar opgroeien met zorg thuis omdat het broertje, zusje of (één van de) ouders/verzorgers langdurig ziek of beperkt zijn, noemen wij jonge mantelzorgers. Voor hen organiseert MEE Mantelzorg rondom deze week twee leuke activiteiten. Deelname is gratis.

E-Sport
E-sport dat is sporten met inzet van de computer. Via deze link kun je kijken wat dat ongeveer inhoudt: https://www.youtube.com/watch?v=CQgr2QcoeFw
31 mei 2024, 16.00 – 19.00 uur (sporten doen we van 16.15 tot 17.30 uur, daarna gaan we een patatje eten en iets anders leuks doen in het Baxhuis, naast de sporthal).
Sporthal de Ridderhal, Hoge Kade 60, Hendrik-Ido-Ambacht
Leeftijd: 6 t/m 16 jaar

Je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Suppen
Gezellig met z’n allen het water op. We gaan de Dordtse Biesbosch verkennen.
6 juli 2024, 10.30 - 12.30 uur, Drijf, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht
Leeftijd: 10 tot 18 jaar

Je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen. (Vanwege de veiligheid is het hebben van een zwemdiploma en het dragen van een zwemvest verplicht bij deze activiteit.)

Aanmeldinformatie:
Aanmelden voor e-sport: Stuur vóór 24 mei een mail naar info@meemantelzorg.nl .
Aanmelden voor suppen: Stuur vóór 21 juni een mail naar info@meemantelzorg.nl
Vermeld bij de aanmelding je naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer van je ouders en emailadres. Als je een vriendje/vriendinnetje meeneemt, stuur dan ook van hen naam, leeftijd en telefoonnummer van één van de ouders/verzorgers mee.

Afbeelding