Foto: Leen Kruithof
Foto: Leen Kruithof

Fiets4daagse Zuid-Holland Zuid is op 26 t/m 29 juni 2023

Mens en Maatschappij

De 41ste Fiets4daagse - met verrassende elementen waar onder een puzzel oplossen, diverse verrassingen onderweg, verloting met mooie prijzen voor iedere deelnemer - heeft nog steeds de lage voorinschrijfprijs van € 5. De verschillende routes die verreden kunnen worden zijn gericht op de regio. Met de keuzemogelijkheden van de diverse afstanden, 15, 30 of 60 kilometer, is er voor elke deelnemer wel een afstand die haalbaar is. De voorinschrijving is van zaterdag 27 mei t/m zaterdag 24 juni, maar daarna kan men bij de start ook nog inschrijven. Alle dagen meerijden is niet verplicht!

Voor en door de regio
De Fiets4daagse is gericht op het zuid/oostelijke deel van het eiland IJsselmonde. Door de goede bereikbaarheid van de start en finish aan de Vlasstraat, bij de voetbalvereniging Rijsoord, verwachten de organisatoren dat er niet alleen weer vele deelnemers uit Ridderkerk meedoen, maar ze richten zich ook op deelnemers uit de omliggende plaatsen zoals Zwijndrecht, H.I.Ambacht, Barendrecht en Heerjansdam. De routes van de 15 en 30 kilometer zullen langs de mooiste plekjes gaan die onze regio te bieden heeft. De starttijd ligt tussen 17:30 en 19:00 uur.

Voorinschrijving kan vanaf nu
De Fiets4daagse start op maandag 26 juni en eindigt op donderdag 29 juni door de dan altijd feestelijke en verkeersvrije Mauritsweg en Vlasstraat. De deelnemers kunnen zich voor € 5,00 p.p. inschrijven bij één van de inschrijfadressen in Ridderkerk, Bolnes, Slikkerveer, Rijsoord (Sportpark VV Rijsoord en Kwekerij De Zwaan), maar ook in Barendrecht, Heerjansdam, H.I. Ambacht (Tuinplantenkwekerij Van Nes, De Fietsen van Ambacht en CIGO Louwersplein) en Zwijndrecht.

Zie ook www.fiets4daagsezhz.nl.