Foto: Cees van Meerten
Foto: Cees van Meerten

Re-flax zet Cascade op z’n kop

Algemeen

Jong en oud trok afgelopen weekend naar theater Cascade voor de 3 uitverkochte jubileumshows van Vocal Popgroup Re-flax. De beloftes werden ruimschoots waargemaakt: het was met recht The Greatest Show!

Het publiek werd meegezogen in een muzikale reis door ruim 20 jaar Re-flax onder de inspirerende leiding van The Greatest Showman, songcoach Jeffrey van der Vegt. Dat de koorleden in verbinding met elkaar staan en plezier in het zingen hebben, is geen vraag, maar een duidelijke constatering. Er werd met beleving gezongen, een verhaal verteld en er was verbinding met het publiek. De reacties in de zaal varieerden van meezingen, applaus, gejuich tot tranen van ontroering. 

Alles kwam aan bod en niets werd aan het toeval overgelaten. Er werden klassiekers gezongen, meerstemmige a capella en uptempo nummers en er waren prachtige solo’s. In verschillende kooropstellingen en in verschillende outfits. De show had vaart, variatie en was een lust voor zowel het oor als het oog door de wervelende lichtshow en knappe beelden op de videowall. Het publiek kwam ogen en oren tekort. Een knap staaltje teamwork van ongekende hoogte!

De laatste van de drie voorstellingen werd met een knaller afgesloten door Patrick Kars, beter bekend als DJ RED die de toon zette voor een gezellige afterparty. 

Had je geen kaarten? Niet getreurd, want mogelijk komt er volgend jaar een reprise in een groot theater in de regio. Houd daarvoor de berichtgeving op de website van Re-flax www.re-flax.nl of Facebook en Instagram in de gaten. 

Zou je zelf bij dit leuke koor willen zingen of een kijkje willen nemen achter de schermen? Kom dan naar de open repetitie op donderdag 1 december a.s. in theater Cascade vanaf 19.45 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur. 

Foto: Cees van Meerten

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.