Afbeelding

Voorjaarsdrive bij bridgeclub ‘t Ambacht

Kunst en cultuur

Bridgeclub ’t Ambacht nodigt liefhebbers van harte uit om op zaterdag 11 maart aan de 39ste Ambachtdrive deel te nemen. Het toernooi vindt plaats in de Xebiuszaal van cultureel centrum Cascade aan de Hoge Kade 50. 

De organisatie is berekend op zeventig paren. Er wordt daarmee in vier lijnen  gespeeld. Dit betekent dat er ‘serieus’ gebridged kan worden, maar zeker ook gezellig en recreatief. De indeling gaat naar sterkte, met meesterpunten volgens de NBB-schaal. Er worden zeven ronden van vier spellen gespeeld. In elke lijn zijn er prijzen in natura te winnen. Voor een lekker hapje wordt natuurlijk ook gezorgd.

Inschrijven
Belangstellenden kunnen zich (bij voorkeur) aanmelden via de agenda op de website van de bridgeclub
(https://16007.bridge.nl). Ondanks de inflatie houdt de bridgeclub het inschrijfgeld nog steeds op het bedrag van € 16,00 per paar, met € 0,50 korting voor ieder NBB-lid. Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden naar NL74INGB0001666409 t.n.v. Bridgeclub ’t Ambacht (Ridderkerk). De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. 

Aanvang
De drive begint zaterdag 11 maart om 13.00 uur. De zaal is open vanaf 12.30 uur. De prijsuitreiking wordt verwacht rond 17.15 uur. De uitslag en spelverdelingen zijn na afloop te vinden op de website van de club. Nadere inlichtingen kunt u verkrijgen bij
Nico Bakker 06-19418145 (nicowbakker@gmail.com) of
Jolanda Gerla 06-33031638 (jgerla50@gmail.com).

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.