Afbeelding
Foto: Nico Kars

Re-flax met The Greatest show in Kunstmin

Kunst en cultuur

Na 3 uitverkochte theatershows en hun recente tv-optreden in Holland’s Got Talent schittert Vocal Popgroup Re-flax nog één keer met The Greatest Show in de mooie Schouwburg Kunstmin in Dordrecht. Op zondag 19 maart a.s. om 15.00 uur. En dit keer met een gastoptreden van Pop Group Dynamite, hét spiksplinternieuwe koor voor jongvolwassenen van 18 tot en met 30 jaar.

De show heeft alles in zich: uptempo nummers, solo’s, klassiekers en meerstemmige a capella nummers. Je wordt meegezogen in een muzikale reis door ruim 20 jaar Re-flax onder de inspirerende leiding van The Greatest Showman, songcoach Jeffrey van der Vegt. Dat het een middag voor in de boeken wordt, spreekt wel uit de volgende recensies naar aanleiding van de eerdere shows:

“Dat de koorleden in verbinding met elkaar staan en plezier in het zingen hebben, is geen vraag, maar een duidelijke constatering.” 

“Er werd met beleving gezongen, een verhaal verteld en er was verbinding met het publiek. De reacties in de zaal varieerden van meezingen, applaus, gejuich tot tranen van ontroering.”

“De show had vaart, variatie en was een lust voor zowel het oor als het oog door de wervelende lichtshow en knappe beelden op de videowall. Het publiek kwam ogen en oren tekort. Een knap staaltje teamwork van ongekende hoogte!” 

Zeg nou eens eerlijk: hier wil je toch bij zijn? Bestel snel de laatste kaarten op www.kunstmin.nl De kaarten kosten € 18,50 per stuk. Ben je niet in de gelegenheid om naar het theater te komen, maar wel nieuwsgierig naar het koor of wil je misschien vrijblijvend testen of je in aanmerking komt voor een plekje in het koor? Kom dan naar de open repetitie op donderdag 30 maart a.s. vanaf 19.45 uur in theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. De inloop is vanaf 19.15 uur. Je hoeft je hier niet voor aan te melden. Op diezelfde avond kun je ook vrijblijvend de repetitie van Popgroup Dynamite bijwonen. Zij repeteren eveneens in Cascade, maar in een andere zaal.


Wil je geen optreden van Re-flax missen? Houd dan de berichtgeving op:
www.re-flax.nl in de gaten of volg hen op Facebook en
Instagram.

Foto: Nico Kars

Afbeelding

Lees hier de digitale editie

Hendrik-Ido-Ambacht

Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.