Afbeelding

Vocal Popgroup Re-flax is er klaar voor!

Lokaal

De generale repetities voor ‘Re-flax 20’ zijn in volle gang. De leden van de show- en technische commissie hebben snoeihard achter de schermen gewerkt om er een fantastische show van te maken. De positiewisselingen op het podium lopen als een trein. De choreografie zit er goed in. De kleding is uitgezocht. En niet onbelangrijk: de kelen van de vele zangers en zangeressen zijn gesmeerd. De komende dagen nog even de focus op die laatste lastige noten, een soundcheck op de dag zelf en dan gaat het dak eraf! Re-flax is er klaar voor.

Na 3 uitverkochte theatershows staan zij op zondag 19 maart om 15.00 uur in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht. Dit keer met een gastoptreden van Pop Group Dynamite, hét spiksplinternieuwe koor voor jongvolwassenen van 18 tot en met 30 jaar. En jij kunt erbij zijn! Bestel snel de allerlaatste kaarten op www.kunstmin.nl De kaarten kosten € 18,50 per stuk. 

En wil je meer van Re-flax horen en zien? Kom dan naar de open repetitie op donderdag 23 maart a.s. vanaf 19.45 uur in theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. De inloop is vanaf 19.15 uur. En Re-flax zou Re-flax niet zijn als ze ook daar geen feestje van weten te maken. Misschien sta je die avond zelf wel even in het koor! Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Op diezelfde avond heeft ook Popgroup Dynamite haar open repetitie. Zij repeteren ook in Cascade, maar dan in een andere zaal.

Lees hier de digitale editie

Hendrik-Ido-Ambacht

Zwijndrecht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.