Overhandiging cheque aan directeur Inge Valkis, Stichting Vrienden van het Sophia.
Overhandiging cheque aan directeur Inge Valkis, Stichting Vrienden van het Sophia. Carol Smit

Reddingsbrigade doneert €2850,- aan Stichting Vrienden van het Sophia Kinderziekenhuis

Mens en Maatschappij

Tijdens het sponsorzwemmen van Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht werd er gezwommen voor het goede doel. 

Stichting Vrienden van het Sophia
Dit jaar is er gekozen voor Stichting Vrienden van het Sophia. Iedereen zwom in een half uur zoveel mogelijk banen. Vele sponsoren zijn gevonden in familie en vriendenkring, dank jullie wel hiervoor! Er zijn door de deelnemers 1927 banen gezwommen, dit is in totaal ruim 48 kilometer.

Bekendmaking
Op zaterdag 23 maart werd het bedrag bekend gemaakt in zwembad De Louwert. Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht heeft een fantastisch bedrag van € 2850,- kunnen doneren aan Stichting Vrienden van het Sophia in Rotterdam. De cheque is overhandigd aan directeur Inge Valkis, zij zorgt samen met Carol Smit namens Stichting Vrienden van het Sophia dat de donatie een mooie bestemming krijgt. De stichting zet zich in om het verblijf in het Sophia Kinderziekenhuis voor de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken.

Gefeliciteerd!
De deelnemers Wolfgang, Felicia, Eva, Sophie P., Sophie B. en Karin die ieder in hun leeftijdscategorie het hoogste bedrag bij elkaar hebben gezwommen ontvingen hiervoor een mooie hoodie of rugzak. Deze prijzen zijn gesponsord door Erjama & Short Graphics.

We bedanken alle deelnemers, sponsoren van de deelnemers, vrijwilligers en Erjama & Short Graphics voor deze geslaagde sponsorzwemactie.