Afbeelding

Cascade lanceert een nieuw concept: BOVEN.Werken!

Algemeen

Ben je ondernemer en heb je af en toe een werkplek nodig? Zoek je een flexibele locatie waar je kan werken, ontmoeten, vergaderen en netwerken? Cascade biedt met BOVEN.Werken de ideale oplossing! In navolging van het populaire BOVEN.Dansen en BOVEN.Live introduceert Cascade BOVEN.Werken; een gratis initiatief speciaal voor (startende) ondernemers en flexwerkers.

Het is voer voor discussies en levert nog dagelijks boze klanten op: het laptopverbod in veel koffiezaken. Maar het kan ook anders. De foyer van Cascade, ook wel bekend als grandcafé BOVEN, trekt overdag een mix van bezoekers. Daarnaast zijn er steeds meer ondernemers die Cascade als vaste uitvalsbasis gebruiken. De locatie ligt centraal tussen Rotterdam en Dordrecht, is gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf de A15 en A16 en beschikt over volop gratis parkeerruimte in de directe omgeving. Bij BOVEN.Werken is het mogelijk om gratis te flexwerken wanneer het jou uitkomt. De foyer is kleinschalig maar vooral laagdrempelig en heeft een dynamische sfeer. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van de horecafaciliteiten. Heb je meer ruimte nodig voor een bijeenkomst of vergadering? Je kunt in Cascade een van de tien zalen, eventueel met faciliteiten, huren voor een aantrekkelijk tarief.

Cascade staat bekend als een klantvriendelijke organisatie met een warme, persoonlijke benadering. Een ideale plek om af te spreken met collega's of klanten, of om anderen te ontmoeten, bijvoorbeeld tijdens de maandelijkse Open Coffee-bijeenkomst.

Je bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend te komen flexwerken bij BOVEN.Werken. Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar joop.bijl@stichting-cascade.nl of bel naar 078-6819230.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.